Aceasta reteta de morcovi cu portocale se prepara foarte rapid. Este o reteta de post foarte simpla, pentru care aveti nevoie de morcovi, portocale, usturoi, ulei, miere, chimen, cimbru si condimente.
Mancare de morcovi cu portocala este o reteta de post simpla si foarte ieftina. Se curata morcovii de coaja, apoi se pun la fiert in apa cu sare si ulei. Dupa ce s-au fiert, se lasa la scurs si racit, dupa care se taie in fasii mai groase. Se asaza intr-o tava, se presara cu chimen, sare si piper, apoi se toarna restul de ulei, se adauga mierea si se presara cimbrul. Se spala portocalele si se taie felii. Se stoarce o portocala si se toarna sucul obtinut peste morcovi. Se amesteca cu grija, apoi se presara usturoiul feliat si se adauga feliile de portocala. Se introduce tava in cuptor si se lasa 45-50 de minute.
Mancarea de morcovi cu portocala se serveste calda.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii