Mancare de muraturi

Mancarea de muraturi este ideala in perioada postului. Contine gogonele, gogosari, conopida, varza, morcovi si ceapa.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7-8 gogonele
  • 5 gogosari
  • 2 castraveti murati
  • 2 buchetele de conopida
  • 1 sfert varza taiata fasii
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • ulei
  • boia iute
  • bulion
  • piper
  • delikat
  • 1 lingura faina

Mod de preparare

Se taie muraturile cubulete, apoi pe pun pe foc mic, cu putin ulei. Se amesteca bine pana scade apa, apoi se adauga 1 lingura de faina dizolvata in apa, bulionul, piperul si delikatul. Se pune vasul in cuptor si se lasa pana se leaga sosul.


Se serveste cu mamaliga.
Alte retete de post:
Maioneza de post
Sarmale de post
Cornulete de post

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori