Mai intai curatati si opariti spanacul daca e proaspat, daca e congelat dezghetati si tocati cat de fin va place. Tocati usturoiul verde cu un pic de
Mai intai curatati si opariti spanacul daca e proaspat, daca e congelat dezghetati si tocati cat de fin va place.
Tocati usturoiul verde cu un pic de smantana
Amestecati fainurile cu restul de smantana si bateti usor ouale
Amestecati toate ingredientele si puneti intr-o cratita pe foc mediu, amestecand mereu, cam 10 minute.
Daca mai e nevoie, mai adauati unul sau doi catei de usturoi la final. Daca vi se pare prea groasa, mai outeti adauga smantana sau lapte.
Serviti cu mamaliguta!
Pofta buna!
Reteta Mancare de spanac a fost propusa de mireloasa pe forum culinar.ro
Alte retete cu spanac gasiti aici:
Sufleu cu spanac,
Chec de spanac,
Spanac la cuptor
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptor• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasica
Comentarii