Pentru mancare de spanac cu ceapa si usturoi spanacul il spalam si ii taiem coditele. Punem apa cu condimente intr-o oala si cand fierbe adaugam peste spanac.
Pentru mancare de spanac cu ceapa si usturoi spanacul il spalam si ii taiem coditele.
Punem apa cu condimente intr-o oala si cand fierbe(clocoteste)adaugam peste spanac si lasam cca (3-5 min) il scurgem de apa bine,dupa care il tocam(eu l-am pasat cu blenderul)
Calim ceapa si usturoiul tocat,adaugam spanacul,zeama in care am oparit spanacul, amestecam bine si lasam sa fiarba la foc mic,
Amestecam faina cu paharul de lapte si il adaugam peste spanac,amestecam bine sa nu faca cocoloase,lasam sa fiarba pana obtinem consisitenta dorita,potrivim de sare dupa gust
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii