Mazarea se spala bine si se fierbe in supa de carne sau apa calda, la foc mic. Cand s-a inmuiat, se adauga untul, ceapa si mararul, tocate marunt, sa
Mazarea se spala bine si se fierbe in supa de carne sau apa
calda, la foc mic.
Cand s-a inmuiat, se adauga untul, ceapa si mararul, tocate marunt, sarea si zaharul.
Se continua fierberea pana cand mazarea este fiarta.
Se serveste calda cu friganele.
Pofta buna!
Alte retete de paste gasiti aici:
Ravioli cu urzici
Lasagna cu spanac,
Pasta cu gorgonzola si spanac

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii