Strecoara mazarea. Frunzele de salata se taie marunt. Se curata arpagicul si se caleste in unt incins. Se adauga salata cand s-a inmuiat putin, se p
Strecoara mazarea. Frunzele de salata se taie marunt.
Se curata arpagicul si se caleste in unt incins.
Se adauga salata cand s-a inmuiat putin, se pune si mazarea.
Se adauga zaharul, sare, putin piper si o jumatate de cana de apa.
Se lasa fiarba inabusit circa 5 minute.
Se presara cu verdeata, tocata marunt.
Acest preparat constituie o garnitura excelenta pentru friganele, ochiuri prajite si chiar pentru friptura la gratar sau la tava.
Pofta buna!
Alte retete de paste gasiti aici:
Ravioli cu urzici
Lasagna cu spanac,
Pasta cu gorgonzola si spanac
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii