Se caleste mazarea in unt topit. Se lasa la foc potrivit, se adauga ceapa, tocata marunt, zaharul, sarea si laptucile. Dupa ce a fiert, se adauga pat
Se caleste mazarea in unt topit.
Se lasa la foc potrivit, se adauga ceapa, tocata marunt, zaharul, sarea si laptucile.
Dupa ce a fiert, se adauga patrunjelul si mararul, tocate
marunt.
Se incorporeaza o lingurita de faina.
Se toarna o cana de apa si se lasa sa fiarba 5-10 minute. Dupa ce se da vasul deoparte, se adauga smantana.
Alte retete recomandate:
Mancare de mazare cu ficatei
Tocanita de mazare cu carne
Mazare cu ciuperci si iaurt
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseDupă cum v-am obișnuit, eu gătesc în cantități mari, că doar acasă 3 zmei;) Așa că din legumele coapte în jar am...
Omletă cu legume coapte în jarIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii