Se caleste mazarea in unt topit. Se lasa la foc potrivit, se adauga ceapa, tocata marunt, zaharul, sarea si laptucile. Dupa ce a fiert, se adauga pat
Se caleste mazarea in unt topit.
Se lasa la foc potrivit, se adauga ceapa, tocata marunt, zaharul, sarea si laptucile.
Dupa ce a fiert, se adauga patrunjelul si mararul, tocate
marunt.
Se incorporeaza o lingurita de faina.
Se toarna o cana de apa si se lasa sa fiarba 5-10 minute. Dupa ce se da vasul deoparte, se adauga smantana.
Alte retete recomandate:
Mancare de mazare cu ficatei
Tocanita de mazare cu carne
Mazare cu ciuperci si iaurt
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii