Se topeste untul, se adauga ceapa, tocata marunt, slanina, taiata cubulete, morcovii, taiati rondele si mazarea. Se amesteca bine, se toarna apa sau
Se topeste untul, se adauga ceapa, tocata marunt, slanina,
taiata cubulete, morcovii, taiati rondele si mazarea.
Se amesteca bine, se toarna apa sau supa, se potriveste de sare si piper si se lasa sa fiarba acoperit, pe foc mic, circa 1 ora.
Dupa acest interval, in functie de preferinte, se poate adauga zaharul.
Se amesteca usor. inainte de a se servi, se presara cu marar si patrunjel, tocate marunt.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti mai jos:
Salata de varza rosie
Salata de cruditati
Salata de sfecla rosie cu hrean
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Sarmalele nu lipsesc din meniul niciunui roman. Sarmalute aburinde asezonate cu voie buna.
Sarmalute in foi de varzaAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeAceasta ciorba cred ca nu are nevoie de nici o prezentare, e atat de gustoasa si satioasa ca nici nu iti mai trebuie felul doi!
Ciorba de porc cu legumeSe curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii