Se topeste untul, se adauga ceapa, tocata marunt, slanina, taiata cubulete, morcovii, taiati rondele si mazarea. Se amesteca bine, se toarna apa sau
Se topeste untul, se adauga ceapa, tocata marunt, slanina,
taiata cubulete, morcovii, taiati rondele si mazarea.
Se amesteca bine, se toarna apa sau supa, se potriveste de sare si piper si se lasa sa fiarba acoperit, pe foc mic, circa 1 ora.
Dupa acest interval, in functie de preferinte, se poate adauga zaharul.
Se amesteca usor. inainte de a se servi, se presara cu marar si patrunjel, tocate marunt.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti mai jos:
Salata de varza rosie
Salata de cruditati
Salata de sfecla rosie cu hrean

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii