Minestrone

Se taie legumele, apoi se inabusa in ulei incins 10 minute. Se acopera cu supa si se lasa la fiert, pe foc mic 20 de minute. Se adauga piureul de tom

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr fasole verde
  • 200 gr varza alba
  • 2 morcovi
  • 2 fire praz
  • 1 telina
  • 2 cepe
  • 3 linguri ulei
  • 3 l supa de legume
  • 2 linguri rosii pasare
  • verdeata asortata
  • 4 rosii decojite
  • 4 cartofi
  • 50 gr orez
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie legumele, apoi se inabusa in ulei incins 10 minute. Se acopera cu supa si se lasa la fiert, pe foc mic 20 de minute. Se adauga piureul de tomate, ierburile aromate si condimentele. Se mai fierbe circa 30 de minute, apoi se adauga bucatile de rosii si cartofi, putin orez si se mai fierbe la foc mic 30 de minute.


Se serveste abia a doua zi.

Alte retete culinare:

Legume la cuptor Friptura de vita la cuptor Ardei umpluti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc