Se taie legumele, apoi se inabusa in ulei incins 10 minute. Se acopera cu supa si se lasa la fiert, pe foc mic 20 de minute. Se adauga piureul de tom
Se taie legumele, apoi se inabusa in ulei incins 10 minute. Se acopera cu supa si se lasa la fiert, pe foc mic 20 de minute. Se adauga piureul de tomate, ierburile aromate si condimentele. Se mai fierbe circa 30 de minute, apoi se adauga bucatile de rosii si cartofi, putin orez si se mai fierbe la foc mic 30 de minute.
Se serveste abia a doua zi.
Alte retete culinare:
Legume la cuptor Friptura de vita la cuptor Ardei umpluti
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii