Minestrone

Se taie legumele, apoi se inabusa in ulei incins 10 minute. Se acopera cu supa si se lasa la fiert, pe foc mic 20 de minute. Se adauga piureul de tom

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr fasole verde
  • 200 gr varza alba
  • 2 morcovi
  • 2 fire praz
  • 1 telina
  • 2 cepe
  • 3 linguri ulei
  • 3 l supa de legume
  • 2 linguri rosii pasare
  • verdeata asortata
  • 4 rosii decojite
  • 4 cartofi
  • 50 gr orez
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie legumele, apoi se inabusa in ulei incins 10 minute. Se acopera cu supa si se lasa la fiert, pe foc mic 20 de minute. Se adauga piureul de tomate, ierburile aromate si condimentele. Se mai fierbe circa 30 de minute, apoi se adauga bucatile de rosii si cartofi, putin orez si se mai fierbe la foc mic 30 de minute.


Se serveste abia a doua zi.

Alte retete culinare:

Legume la cuptor Friptura de vita la cuptor Ardei umpluti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori