Morcovii se curata, se spala, se dau pe razatoarea cu gauri mari si se pun intr-o cratita cu apa, cat sa-i acopere. Se sareaza si se fierb in vasul ac
Morcovii se curata, se spala, se dau pe razatoarea cu gauri mari si se pun intr-o cratita cu apa, cat sa-i acopere. Se sareaza si se fierb in vasul acoperit. Cand morcovii s-au inmuiat, se adauga un sos preparat dintr-o lingurita de zahar si una de apa.
Se lasa sa mai dea cateva clocote, dupa care se servesc calzi, cu paine prajita sau pesmet.
Alte retete culinare recomandate:
Supa crema de sparanghel
Zacusca vinete
Negresa este o prajitura delicioasa si usor de preparat. Aceasta reteta de negresa rapida si foarte simpla se poate realiza...
Negresa simpla si rapidaO musaca satioasa cu carne tocata si felii subtiri de cartofi crocanti... cam asta gatim azi. Reteta video pas cu pas o...
Musaca cu carne tocata si cartofiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatGris cu lapte, cea mai indragita reteta de-a lungul timpului pentru bebelusi.
Gris cu lapteSe spala merele si se pun la fiert acoperite cu apa calda. Se aleg fructe bine coapte si se folosesc in cantitati egale....
Marmelada de mere si pereAcest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiPrajitura After Eight este o prajitura de casa absolut delicioasa, o reteta de prajitura cu crema cu aroma de menta, ca si...
Prajitura After Eight O zi frumoasa chiar ca se cunoaste de dimineata! In aceasta dimineata cred ca am fost de 4-5 ori pana la magazin si...
Clatite cu sunca si cascavalDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPlacintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect
Comentarii