Morcovii se curata si se taie rondele. Se unge cu putina margarina un vas pentru cuptor cu pereti inalti. Se aseaza rondelele de morcov, iar restul de
Morcovii se curata si se taie rondele. Se unge cu putina margarina un vas pentru cuptor cu pereti inalti. Se aseaza rondelele de morcov, iar restul de margarina se marunteste deasupra. Verdeturile se toaca marunt, se amesteca in lapte, amestecand continuu, se sareaza si se adauga piper, apoi se toarna peste morcovi. Vasul pentru cuptor se acopera cu folie de aluminiu, apoi la foc mic, se scade aprox. 45 minute. Atunci este gata, daca morcovii raman putin crocanti si au absorbit tot laptele.
Alte retete legume recomandate
Ciuperci umplute
Crutoane de paine
Mazare sote
Acestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesPentru ciorba radauteana aveti nevoie de piept de pui, morcovi, ceapa, ardei, telina, usturoi, pastarnac, oua, smantana si...
Ciorba radauteana cu piept de puiVine din Turcia, Arabia, Balcani și are o savoare aparte. Se prepară ba cu cartofi fierți, piure sau chiar prăjiți, ba...
Musaca de cartofi cu carne de vitel - Reteta videoIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii