Morcovii se curata si se taie rondele. Se unge cu putina margarina un vas pentru cuptor cu pereti inalti. Se aseaza rondelele de morcov, iar restul de
Morcovii se curata si se taie rondele. Se unge cu putina margarina un vas pentru cuptor cu pereti inalti. Se aseaza rondelele de morcov, iar restul de margarina se marunteste deasupra. Verdeturile se toaca marunt, se amesteca in lapte, amestecand continuu, se sareaza si se adauga piper, apoi se toarna peste morcovi. Vasul pentru cuptor se acopera cu folie de aluminiu, apoi la foc mic, se scade aprox. 45 minute. Atunci este gata, daca morcovii raman putin crocanti si au absorbit tot laptele.
Alte retete legume recomandate
Ciuperci umplute
Crutoane de paine
Mazare sote
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii