Morcovii se curata si se taie rondele. Se unge cu putina margarina un vas pentru cuptor cu pereti inalti. Se aseaza rondelele de morcov, iar restul de
Morcovii se curata si se taie rondele. Se unge cu putina margarina un vas pentru cuptor cu pereti inalti. Se aseaza rondelele de morcov, iar restul de margarina se marunteste deasupra. Verdeturile se toaca marunt, se amesteca in lapte, amestecand continuu, se sareaza si se adauga piper, apoi se toarna peste morcovi. Vasul pentru cuptor se acopera cu folie de aluminiu, apoi la foc mic, se scade aprox. 45 minute. Atunci este gata, daca morcovii raman putin crocanti si au absorbit tot laptele.
Alte retete legume recomandate
Ciuperci umplute
Crutoane de paine
Mazare sote
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii