Stoarcem lamaia in prima faza. Morcovii se dau pe razatoare si se pun intr-o salatiera. Se curata portocala (indepartandu-se si membrana alba), apoi s
Stoarcem lamaia in prima faza. Morcovii se dau pe razatoare si se pun intr-o salatiera. Se curata portocala (indepartandu-se si membrana alba), apoi se taie rondele. Se amesteca portocalele si zeama lasata de ele cu morcovii, apoi cu merele, taiate felii subtiri si stropite in prealabil cu zeama de lamaie. Se toaca patrunjelul.
Se amesteca branza cu zeama de lamaie ramasa, apoi se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se poate adauga si putina boia de ardei, dupa preferinta. Se amesteca acest sos cu morcovii si fructele.
Compozitia se presara cu patrunjel verde si se da la rece pana se intrepatrund aromele.
Acest preparat se serveste ca aperitiv
Alte retete recomandate
Zacusca de ciuperci
Ciuperci umplute
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelA venit sezonul muraturilor si anul acesta m-am gandit sa pregatesc niste gogosari umpluti, in otet, mai ales ca-mi faceau cu...
Gogosari umpluti cu varza alba si morcov, in otet
Comentarii