Prajim zuchiniul in putin ulei si adaugam ceapa. Amestecam continuu, daca este necesar punem la foc mic, trebuie sa avem grija sa nu se arda. Condime
Prajim zuchiniul in putin ulei si adaugam ceapa. Amestecam continuu, daca este necesar punem la foc mic, trebuie sa avem grija sa nu se arda.
Condimentam dupa gust cu cimbru, busuioc si oregano. Adaugam rosiile, usturoiul, presaram piper si mai prajim putin. Presaram cu sare.
Amestecam cu gija cu orezul, acoperim si pastram la cald pana la servire.
Este important ca zuchiniul sa ramana crocant, din acest motiv nu acoperim in timpul fierberii si presaram sare doar la sfarsit.
Pofta buna!
Alte retete recomandate:
Sparanghel alb cu muschi crocant si sos
Zacusca de vinete
Friptura de vita la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii