Pentru orez sarbesc cu pulpe pui si ciuperci ceapa se taie marunt, rosiile se decojesc. Se fierb pulpele de pui cu morcovul si o ceapa,sare si delikat.
Pentru orez sarbesc cu pulpe pui si ciuperci ceapa se taie marunt, rosiile se decojesc. Se fierb pulpele de pui cu morcovul si o ceapa,sare si delikat. Separat, se caleste ceapa in ulei pana se inmoaie, se adauga ardeiul gras taiat feliute si dupa 2-3 minute se adauga si rosiile decojite, taiate cubulete. Se lasa sa fiarba pana cand rosiile se inmoaie si se adauga cele 4 pahare de supa in care a fiert puiul si cateva rondele de morcov. Se fierb impreuna aproximativ 15-20 minute, apoi se adauga orezul spalat si scurs bine. Se pune capac si se lasa la foc mic aproximativ 15-20 min. Cine doreste poate pune si ciuperci inainte de a se adauga rosiile.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii