Se curata si se spala spanacul; se opareste apoi in apa clocotita cu sare cca 1 min. Scoatem cu lingura de spuma, se trece prin jet de apa rece si se
Se curata si se spala spanacul; se opareste apoi in apa clocotita cu sare cca 1 min.
Scoatem cu lingura de spuma, se trece prin jet de apa rece si se stoarce.
Se decojesc ouale si se taie in doua pe lung. Galbenusurile se desprind din albusuri si se amesteca
impreuna cu patrunjelul tocat, parmezanul si crema de branza.
Cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de albusuri. Se incinge uleiul de masline intr-o tigaie si se prajesc jumatatile de oua la foc moale 2 min., cu umplutura in sus;
apoi se intorc si se mai prajesc cca 2 min.
Se scot si se pastreaza la cald.
Se curata usturoiul, se taie felii si se prajeste. Se adauga spanacul si se incalzeste putin.
Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara.
Spanacul se asaza pe farfurii cu ouale si se orneaza cu patrunjel.
Alte retete culinare
Pui umplut
Pui la cuptor
Urzici scazute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii