Se curata si se spala spanacul; se opareste apoi in apa clocotita cu sare cca 1 min. Scoatem cu lingura de spuma, se trece prin jet de apa rece si se
Se curata si se spala spanacul; se opareste apoi in apa clocotita cu sare cca 1 min.
Scoatem cu lingura de spuma, se trece prin jet de apa rece si se stoarce.
Se decojesc ouale si se taie in doua pe lung. Galbenusurile se desprind din albusuri si se amesteca
impreuna cu patrunjelul tocat, parmezanul si crema de branza.
Cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de albusuri. Se incinge uleiul de masline intr-o tigaie si se prajesc jumatatile de oua la foc moale 2 min., cu umplutura in sus;
apoi se intorc si se mai prajesc cca 2 min.
Se scot si se pastreaza la cald.
Se curata usturoiul, se taie felii si se prajeste. Se adauga spanacul si se incalzeste putin.
Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara.
Spanacul se asaza pe farfurii cu ouale si se orneaza cu patrunjel.
Alte retete culinare
Pui umplut
Pui la cuptor
Urzici scazute

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii