Se spala spanacul si se clocoteste zece minute in apa cu sare. Se scurge si se toaca marunt cu un cutit ascutit, apoi se pune intr-o cratita emailata
Se spala spanacul si se clocoteste zece minute in apa cu sare. Se scurge si se toaca marunt cu un cutit ascutit, apoi se pune intr-o cratita emailata sa scada, cu putina sare.
Pregatim separat papara: se taie franzela felii, se.pun feliile in lapte cald si cand s-au inmuiat, se asaza
strat intr-o forma unsa cu unt.
Se rastoarna spanacul bine scazut peste feliile de franzela, se acopera cu restul de lapte batut spuma cu doua oua, sare si piper macinat.
Peste spanac se rade cascaval, se introduce forma in
cuptor si se coace o jumatate de ora.
Papara se serveste fierbinte, taiata felii groase, care se acopera cu smantana.
Alte retete
Rulada cu spanac
Ciorba spanac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii