Se spala spanacul si se clocoteste zece minute in apa cu sare. Se scurge si se toaca marunt cu un cutit ascutit, apoi se pune intr-o cratita emailata
Se spala spanacul si se clocoteste zece minute in apa cu sare. Se scurge si se toaca marunt cu un cutit ascutit, apoi se pune intr-o cratita emailata sa scada, cu putina sare.
Pregatim separat papara: se taie franzela felii, se.pun feliile in lapte cald si cand s-au inmuiat, se asaza
strat intr-o forma unsa cu unt.
Se rastoarna spanacul bine scazut peste feliile de franzela, se acopera cu restul de lapte batut spuma cu doua oua, sare si piper macinat.
Peste spanac se rade cascaval, se introduce forma in
cuptor si se coace o jumatate de ora.
Papara se serveste fierbinte, taiata felii groase, care se acopera cu smantana.
Alte retete
Rulada cu spanac
Ciorba spanac
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii