Parjoale de vinete

Vinetele de curata de coaja si se taie cubulete. Se pun in microunde pentru 10 minute sa se coaca putin si se scurg bine de apa. Se adauga sare si pa

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Parjoale de vinete

Ingrediente

  • 1 kg Vinete
  • sare
  • patrunjel
  • ulei

Mod de preparare

Vinetele de curata de coaja si se taie cubulete.

Se pun in microunde pentru 10 minute sa se coaca putin si se scurg bine de apa. Se adauga sare si patrunjel si li se da forma cu miinile umede. Se prajesc in ulei

Parjoalele pot fi servite cu maioneza, sos tzatziki sau cu salata verde. Reteta Parjoale de vinete a fost propusa de Adriana Nicoleta

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc