Pastaile scazute cu usturoi si marar este o mancare delicioasa de legume, ce poate fi servita ca si garnitura.
Curatati fasolea verde de capete si rupeti-le in 2-3 bucati. In uleiul incins adaugati 6 catei de usturoi striviti si caliti rapid. Adaugati apoi pastaile si continuati sa caliti inca 2-3 minute, amestecand des. Acoperiti pastaile cu 2 cani de apa, adaugati condimentele si mararul tocat marunt. Puneti capacul si fierbeti la foc mediu pentru cca 25-30 minute. Verificati-le sa fie fierte dupa acest timp si daca nu sunt gata le mai lasati la fiert cu capac.
Adaugati restul de 3-4 catei de usturoi striviti si fierbeti inca 5 minute fara capac, sa scada sosul de pe pastai. La sfarsit se toaca o legatura de marar. Se pudreaza pastaile cu mararul in farfurie.
Pastaile scazute cu usturoi si marar se serveste ca si garnitura.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii