ISe curata ruccola si se rupe bucati. Se taie rosia bucatele. Ceapa verde se taie rondele. Pastele se fierb intr-o cantitate mare de apa cu sare cca 1
ISe curata ruccola si se rupe bucati. Se taie rosia bucatele. Ceapa verde se taie rondele.
Pastele se fierb intr-o cantitate mare de apa cu sare cca
10 min. Se taie ciupercile felii si se calesc in ulei; se sareaza si se pipereaza.
Se adauga concentratul de sos bolognez si rosiile; se
dau in fiert. Se adauga ceapa verde si se amesteca.
Se scurg pastele si se repartizeaza pe farfurii; se
acopera cu 2/3 din cantitatea de sos. Se presara cea mai mare cantitate de ruccola si telemea si se toarna restul de sos.
Se orneaza cu restul de ruccola si telemea.
Alte retete
Salata mazare
Mazare cu ficatei
Ciulama ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii