Un patison (cca 600 g) cu coaja alba si tare, se spala, se taie in doua. Daca nu mai este fraged se scot semintele, se taie pe latime in felii de 0,5
Un patison (cca 600 g) cu coaja alba si tare, se spala, se taie in doua. Daca nu mai este fraged se scot semintele, se taie pe latime in felii de 0,5 cm latime si se curata de coaja.
Se bat 3 oua intregi, feliile de patison se tavalesc mai intai prin faina, apoi prin ou si la urma, in pesmet.
Se rumenesc pe ambele parti in ulei abundent si fierbinte, pe foc potrivit.
Un sfat pentru cei ce fac cura de slabire, sa scoata patisonul pane din tigaie pe prosop de hartie care absoarbe excedentul de grasime.
Pofta buna!
Alte retete recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii