Peperonata gratinata

Se iau ardei grasi, se taie fasii ( eu am avut rosii si galbeni, dar faceti cu ce aveti, cred ca cu gogosari tre' sa fie super). Rosiile se taie in c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Peperonata gratinata

Ingrediente

  • ardei grasi
  • cateva rosii (mici)
  • sare piper
  • capere
  • pesmet
  • parmezan
  • ulei masline si usturoi

Mod de preparare

Se iau ardei grasi, se taie fasii ( eu am avut rosii si galbeni, dar faceti cu ce aveti, cred ca cu gogosari tre' sa fie super).

Rosiile se taie in cuburi, usturoiul se zdrobeste cu latul cutitului. se incinge uleiul masline in tigaie ( eu am facut in wok) , se pune usturoiul, apoi ardeii, urmati de rosii, sare piper ( eu pun boabe, asa cui nu-i place il da deoparte).

Se lasa sa se innabuse un pic (eventual adaugati un strop de apa), cand sunt aproape facuti, se adauga caperele.

Se varsa totul intr-o tava care merge la cuptor, se presara generos cu pesmet si parmezan. Se da la cuptor.


Se poate servi calda sau rece

Pofta buna!

Reteta Peperonata gratinata a fost propusa de stella pe forum culinar.ro

Alte retete cu legume gasiti aici:

Cartofi si legume gratinate,

Legume cu branza Brie

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori