Pentru pireul de broccoli cu morcov de post, broccoli si cartofii se curata,se spala. Cartofii si morcovi se taie cubulete mici si se pun la fiert in apa cu putina sare.
Pentru pireul de broccoli cu morcov de post, broccoli si cartofii se curata,se spala. Cartofii si morcovi se taie cubulete mici si se pun la fiert in apa cu putina sare. Broccoli se desface in bucatele si se fierb 5 min in apa cu sare si otet,dupa care se pun in alta apa la fiert. Cand au fiert toate legumele, se scurg si se sfarama bine pana se obtine o pasta, dupa care se adauga putina margarina pana cand piureul obtine consistenta dorita.Se condimenteaza cu sare,piper alb si putin cimbru.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii