Pentru pireul de broccoli cu morcov de post, broccoli si cartofii se curata,se spala. Cartofii si morcovi se taie cubulete mici si se pun la fiert in apa cu putina sare.
Pentru pireul de broccoli cu morcov de post, broccoli si cartofii se curata,se spala. Cartofii si morcovi se taie cubulete mici si se pun la fiert in apa cu putina sare. Broccoli se desface in bucatele si se fierb 5 min in apa cu sare si otet,dupa care se pun in alta apa la fiert. Cand au fiert toate legumele, se scurg si se sfarama bine pana se obtine o pasta, dupa care se adauga putina margarina pana cand piureul obtine consistenta dorita.Se condimenteaza cu sare,piper alb si putin cimbru.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii