Alegeti ciuperci albe, carnoase, proaspete si foarte tinere. Spalati-le foarte bine sub jet de apa rece, treceti-le prin masina de tocat si asezati-l
Alegeti ciuperci albe, carnoase, proaspete si foarte tinere.
Spalati-le foarte bine sub jet de apa rece, treceti-le prin masina de tocat si asezati-le intr-un castron.
Intr-un vas de teflon, asezat pe un suport de tabla groasa, puneti jumatate din unt, pe foc domol, si cand untul este fierbinte, adaugati ciupercile tocate.
Potriviti piureul de sare, piper si puneti-i, dupa gust, zeama de lamaie.
Din untul ramas, o lingura cu varf de faina si o cana cu lapte pregatiti un sos alb.
Combinati piureul de ciuperci cu sosul alb si omogenizati foarte bine amestecul.
Serviti-l drept garnitura la fripturi din cele mai
diverse: pui, porc, vanat sau vita.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
ciulama de ciuperci
ciuperci tocanita
piept de pui ciuperci
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeCea mai buna prajitura
Prajitura cu crema de lapte condensat
Comentarii