Se spala puiul si se codimenteaza. Se curata ceapa, se taie in bucati mari si se umple puiul cu ea. Se pune intr-o cratita si se umple 1/2 cu apa. Se
Se spala puiul si se codimenteaza. Se curata ceapa, se taie in bucati mari si se umple puiul cu ea. Se pune intr-o cratita si se umple 1/2 cu apa. Se da la cuptor 1 h. Se scoate, se intoarce puiul pe cealalta parte si se adauga fasolea verde si galbena (indiferent daca este congelata sau proaspata), mararul si ardeii iuti taiati marunt, praful de usturoi si se baga din nou la cuptor timp de 1h. Apoi se scoate, se intoarce din nou puiul si se adauga suc de rosii si bulion. Se mai lasa la cuptor 15 min sa scada.
Se poate servi cu cascaval ras sau cu smantana.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii