Pui cu fasole MONTIGNAC

Se spala puiul si se codimenteaza. Se curata ceapa, se taie in bucati mari si se umple puiul cu ea. Se pune intr-o cratita si se umple 1/2 cu apa. Se

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui mediu
  • o ceapa
  • 400g fasole verde
  • 400g fasole galbena
  • o legatura marar
  • 2 ardei iuti
  • suc de rosii
  • bulion
  • praf de usturoi
  • sare
  • piper
  • dafin
  • cimbru

Mod de preparare

Se spala puiul si se codimenteaza. Se curata ceapa, se taie in bucati mari si se umple puiul cu ea. Se pune intr-o cratita si se umple 1/2 cu apa. Se da la cuptor 1 h. Se scoate, se intoarce puiul pe cealalta parte si se adauga fasolea verde si galbena (indiferent daca este congelata sau proaspata), mararul si ardeii iuti taiati marunt, praful de usturoi si se baga din nou la cuptor timp de 1h. Apoi se scoate, se intoarce din nou puiul si se adauga suc de rosii si bulion. Se mai lasa la cuptor 15 min sa scada.
Se poate servi cu cascaval ras sau cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori