Se prajeste ceapa si orezul in ulei incins, dupa care se adauga bostanul taiat in cuburi mici. Din cand in cand, se toarna cate un polonic de supa fie
Se prajeste ceapa si orezul in ulei incins, dupa care se adauga bostanul taiat in cuburi mici. Din cand in cand, se toarna cate un polonic de supa fierbinte peste orez si se mesteca incontinuu. Dupa aproximativ 20 min, orezul se umfla, semn ca este gata. Se potriveste de sare si piper dupa gust. Pentru decorare, patrunjel tocat. In loc de bostan se pot utiliza ciuperci sau fructe de mare.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii