Sarmalele cu ciuperci se prepara din foi de vita, orez, ciuperci, ceapa, delikat si verdeata.
Sarmalele cu ciuperci se prepara asa: se toaca marunt ceapa, apoi se amesteca impreuna cu orezul spalat si se pune la calit. Se adauga ciupercile maruntite, apoi se ia de pe foc si se adauga sarea, piperul, boiaua, patrunjelul tocat marunt, pasta de rosii, jumatate de cana de apa si se amesteca bine. Se spala frunzele de vita si se umplu cu compozitia de ciuperci, se ruleaza si se formeaza sarmalele. Se pun intr-un vas mare, se adauga bulion si se lasa la fiert 45-50 de minute.
Se servesc calde.
Alte retete de post:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii