Se oparesc foile de stevie si se scurg bine. Urda se amesteca cu 1 legatura ceapa verde si mararul, tocate marunt. Se fierbe orezul si apoi se amestec
Se oparesc foile de stevie si se scurg bine. Urda se amesteca cu 1 legatura ceapa verde si mararul, tocate marunt. Se fierbe orezul si apoi se amesteca cu urda, ouale si sarea. Separat se prajeste in unt cealalta legatura de ceapa tocata, care se amesteca apoi cu compozitia de mai sus. Se fac sarmale mici care se pun intr-o cratita tapetata cu frunze, se adauga borsul, sucul de rosii si se lasa sa fiarba. Din lapte, unt si faina se prepara un sos alb care se toarna peste sarmale, cand acestea au scazut si se lasa sa mai dea un clocot.
Se servesc cu mamaliguta si smantana.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii