Sote de mazare cu menta este o reteta delicioasa si sanatoasa. Pentru aceasta mancare cu legume aveti nevoie de 500 g mazare, unt, menta, marar si sare.
Sote de mazare cu menta este o reteta delicioasa si sanatoasa. Pentru aceasta mancare cu legume puteti folosi mazare proaspata sau congelata. Cea din borcan nu este recomandata deoarece si-a pierdut deja fermitatea. In cazul boabelor de fasole verde este recomandat sa folositi doar boabe proaspete. Nu congelate, nu din borcan.
Se fierbe mazarea in apa clocotita cu sare pentru doar cateva minute. Intr-un alt vas puneti sa se toeasca untul si puneti mazarea scurca acolo. Condimentati cu sare piper si daca doriti mai puteti pune si alte legume:morcovi,sparanghel sau broccoli.
Sote-ul de mazare cu menta serveste presarata cu marar si frunze de menta tocate. Daca doriti puteti presara si parmezan si frunze tinere de spanac.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataTort Floare de Cireş cu glazură oglindă în culoarea florilor de cireş şi decoraţiuni de ciocolată făcute de...
Desert tort Floare de Cires, cu glazura oglindaIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii