Spanac a la comtesse

Alegem cu atentie spanacul apoi il spalam bineapoi se pune sa fiarba in apa cu sare. Se scurge dupa cinci minute, se toaca marunt si se pune intr-o c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 2 linguri de unt
  • sare
  • 1 cana supa de carne
  • 4 oua fierte tari
  • putina scortisoara
  • 1 paharel de vin alb

Mod de preparare

Alegem cu atentie spanacul apoi il spalam bineapoi se pune sa fiarba in apa cu sare.

Se scurge dupa cinci minute, se toaca marunt si se pune intr-o cratita cu o ceasca de zeama de carne si putina sare.

Se scade cinci minute pe foc mic, dupa care se adauga peste spanac o crema facuta din galbenusurile trecute prin sita si frecate spuma cu doua linguri de unt.

Se fierbe mincarea la foc mic, se potriveste de sare si se parfumeaza cu scortisoara pisata fin.

Cind mincarea nu mai are sos, se ia cratita de pe foc si se rastoarna spanacul pe un platou.
Alte retete sugerate

Omleta cu spanac

Sos de spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori