Alegem cu atentie spanacul apoi il spalam bineapoi se pune sa fiarba in apa cu sare. Se scurge dupa cinci minute, se toaca marunt si se pune intr-o c
Alegem cu atentie spanacul apoi il spalam bineapoi se pune sa fiarba in apa cu sare.
Se scurge dupa cinci minute, se toaca marunt si se pune intr-o cratita cu o ceasca de zeama de carne si putina sare.
Se scade cinci minute pe foc mic, dupa care se adauga peste spanac o crema facuta din galbenusurile trecute prin sita si frecate spuma cu doua linguri de unt.
Se fierbe mincarea la foc mic, se potriveste de sare si se parfumeaza cu scortisoara pisata fin.
Cind mincarea nu mai are sos, se ia cratita de pe foc si se rastoarna spanacul pe un platou.
Alte retete sugerate
Omleta cu spanac
Sos de spanac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii