Peste hribi se toarna apa clocotita cat sa-i cuprinda si se tin astfel timp de 15 min. Se strecoara de apa si se pun la fript cu cele 2 linguri de mar
Peste hribi se toarna apa clocotita cat sa-i cuprinda si se tin astfel timp de 15 min.
Se strecoara de apa si se pun la fript cu cele 2 linguri de margarina, 1 catel de usturoi tocat si 1 lingura de rozmarin tocat.
Se calesc timp de 4 min, apoi se toarna peste, cu grija, apa in care au stat hribii.
Se fierb ciupercile la foc mic pana cand zeama de la margarina s-a evaporat si a ramas cat sa ii cuprinda. Peste ciuperci se pune si spanacul. Se tine pe foc pana frunzele de spanac capata o culoare verde aprins.
Se asezoneaza dupa gust cu putin suc de lamaie, sare si piper negru.
Este o delicioasa reteta de post !
Daca nu tineti post se poate servi si cu branza ricotta.
Se poate pune compozitia si peste paste cu/fara ou in cazul in care nu vreti sa il serviti asa simplu.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAm facut doar cateva sarmalute,imi era pofta,si le-am vrut mai "light" nu de alta da tin la silueta mea=)))) au iesit super bune
Sarmale cu carne de pui in vas de lutPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii