Peste hribi se toarna apa clocotita cat sa-i cuprinda si se tin astfel timp de 15 min. Se strecoara de apa si se pun la fript cu cele 2 linguri de mar
Peste hribi se toarna apa clocotita cat sa-i cuprinda si se tin astfel timp de 15 min.
Se strecoara de apa si se pun la fript cu cele 2 linguri de margarina, 1 catel de usturoi tocat si 1 lingura de rozmarin tocat.
Se calesc timp de 4 min, apoi se toarna peste, cu grija, apa in care au stat hribii.
Se fierb ciupercile la foc mic pana cand zeama de la margarina s-a evaporat si a ramas cat sa ii cuprinda. Peste ciuperci se pune si spanacul. Se tine pe foc pana frunzele de spanac capata o culoare verde aprins.
Se asezoneaza dupa gust cu putin suc de lamaie, sare si piper negru.
Este o delicioasa reteta de post !
Daca nu tineti post se poate servi si cu branza ricotta.
Se poate pune compozitia si peste paste cu/fara ou in cazul in care nu vreti sa il serviti asa simplu.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii