Se spala spanacul in mai multe ape dupa care se clocoteste 5 min in apa cu sare. Se scoate, se scurge bine si se toaca cu un cutit ascutit. Se pune in
Se spala spanacul in mai multe ape dupa care se clocoteste 5 min in apa cu sare.
Se scoate, se scurge bine si se toaca cu un cutit ascutit.
Se pune intr-o cratita cu o lingura de unt si putina sare.
Din si faina se face un sos care se pune peste spanac. Se scade la foc mic 30m min, se adauga putin usturoi si se rastoarna intr-un castron.
In restul de unt se fac sase ochiuri care se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Se inconjioara spanacul cu ochiuri si se serveste cald.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii