Se spala spanacul in mai multe ape dupa care se clocoteste 5 min in apa cu sare. Se scoate, se scurge bine si se toaca cu un cutit ascutit. Se pune in
Se spala spanacul in mai multe ape dupa care se clocoteste 5 min in apa cu sare.
Se scoate, se scurge bine si se toaca cu un cutit ascutit.
Se pune intr-o cratita cu o lingura de unt si putina sare.
Din si faina se face un sos care se pune peste spanac. Se scade la foc mic 30m min, se adauga putin usturoi si se rastoarna intr-un castron.
In restul de unt se fac sase ochiuri care se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Se inconjioara spanacul cu ochiuri si se serveste cald.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii