Spanac cu oua

Spalam spanacul in mai multe ape, dupa care se clocoteste cinci minute in apa cu sare. Se scoate, si se scurge apoi se toaca. Se pune intr-o cratita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 6 oua
  • 2 linguri de unt
  • sare
  • 1 ceasca de
  • 1 lingurita de faina
  • usturoi
  • piper macinat

Mod de preparare

Spalam spanacul in mai multe ape, dupa care se clocoteste cinci minute in apa cu sare.

Se scoate, si se scurge apoi se toaca.

Se pune intr-o cratita cu o lingura de unt si putina sare.

Din si faina se face un sos care se pune peste spanac.

Se scade la foc mic o jumatate de ora, se adauga putin usturoi tocat si se rastoarna intr-un castron. in restul de unt se fac sase ochiuri, care se sareaza si se pipereaza
Alte preparate din spanac

Rulada de spanac

Omleta cu spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori