Spalam spanacul in mai multe ape, dupa care se clocoteste cinci minute in apa cu sare. Se scoate, si se scurge apoi se toaca. Se pune intr-o cratita
Spalam spanacul in mai multe ape, dupa care se clocoteste cinci minute in apa cu sare.
Se scoate, si se scurge apoi se toaca.
Se pune intr-o cratita cu o lingura de unt si putina sare.
Din si faina se face un sos care se pune peste spanac.
Se scade la foc mic o jumatate de ora, se adauga putin usturoi tocat si se rastoarna intr-un castron. in restul de unt se fac sase ochiuri, care se sareaza si se pipereaza
Alte preparate din spanac
Rulada de spanac
Omleta cu spanac
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii