Curatam si fierbem bine spanacul. Se fierbe cinci minute, dupa care se scurge si se toaca marunt. Se pune o lingura de unt impreuna cu spanacul si o
Curatam si fierbem bine spanacul.
Se fierbe cinci minute, dupa care se scurge si se toaca marunt.
Se pune o lingura de unt impreuna cu spanacul si o cana de zeama in care a fiert, intr-o cratita emailata.
Se fierbe o ora la foc mic, cu putina sare si o ceasca de lapte dulce.
Cand a scazut bine, spanacul se introduce in cuptor, dupa ce s-a adaugat un pahar de smintina.
Alte retete spanac
Rulada cu spanac
Pilaf cu spanac
Spanac ardelenesc

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii