Spanac cu somon

Se lasa sa se decongeleze spanacul. Taiem fasii morcovii. Se toaca ceapa si se caleste in unt cu morcovii cca 5 min. Se adauga spanac, oua, smantana,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g spanac congelat
  • 150 g morcovi
  • 150 g ceapa
  • 2 linguri unt
  • 2 oua
  • 100 ml smantana
  • sare si piper
  • 250 g file de somon
  • 250 g file de cod (fara piele)
  • 200 g aluat de strudel (congelat)
  • 100 g cascaval ras
  • 100 g pesmet alb
  • 1 galbenus

Mod de preparare

Se lasa sa se decongeleze spanacul.

Taiem fasii morcovii. Se toaca ceapa si se caleste in unt

cu morcovii cca 5 min.

Se adauga spanac, oua, smantana, sare si piper. Se taie fasii pestele, se sareaza si se pipereaza.

Cuptorul il incingem. Se intind foile, se repartizeaza deasupra legumele, se presara cascaval si pesmet si se asaza deasupra pestele.

Se ruleaza si se asaza pe o tava unsa cu ulei, cu partea pliata in jos.
Se unge cu galbenus batut si se coace 30 min.

Alte retete recomandate

Salata de spanac

Rulada de spanac

Ciorba de spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci