Se curata spanacul, se spala in multe ape reci si se toaca marunt. Se pune intr-o cratita emailata impreuna cu doua linguri de unt si- o ceasca de apa
Se curata spanacul, se spala in multe ape reci si se toaca marunt. Se pune intr-o cratita emailata impreuna cu doua linguri de unt si- o ceasca de apa calda. Se acopera cratita si se lasa spanacul sa scada.
Se scurge putina zeama in care s-a fiert spanacul intr-o forma de sticla incasabila, se acopera forma cu un strat de felii de rosii, peste rosii se pune un strat de spanac, apoi restul de rosii.
Radem peste rosii cascaval, se acopera cu smintina si se introduce forma in cuptorul cald, pentru o jumatate de
ora. Se serveste direct din forma.
Mancarea se taie felii groase si se pune peste fiecare felie de spanac putina smintina.
Alte retete culinare cu spanac
Spanac cu orez
Ciuperci cu spanac

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii