Se curata spanacul, se spala in multe ape reci si se toaca marunt. Se pune intr-o cratita emailata impreuna cu doua linguri de unt si- o ceasca de apa
Se curata spanacul, se spala in multe ape reci si se toaca marunt. Se pune intr-o cratita emailata impreuna cu doua linguri de unt si- o ceasca de apa calda. Se acopera cratita si se lasa spanacul sa scada.
Se scurge putina zeama in care s-a fiert spanacul intr-o forma de sticla incasabila, se acopera forma cu un strat de felii de rosii, peste rosii se pune un strat de spanac, apoi restul de rosii.
Radem peste rosii cascaval, se acopera cu smintina si se introduce forma in cuptorul cald, pentru o jumatate de
ora. Se serveste direct din forma.
Mancarea se taie felii groase si se pune peste fiecare felie de spanac putina smintina.
Alte retete culinare cu spanac
Spanac cu orez
Ciuperci cu spanac
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii