Se spala spanacul si se pune taiat fisii intr-o cratita cu doua linguri de unt, apa calda, sare si doua linguri de smintina. Se scade la foc mic si se
Se spala spanacul si se pune taiat fisii intr-o cratita cu doua linguri de unt, apa calda, sare si doua linguri de smintina. Se scade la foc mic si se rade cascaval deasupra.
Se adauga creierul fiert un sfert de ora in apa cu sare, se mai. adauga sare si se zdrobeste totul cu furculita. Pasta obtinuta se amesteca cu doua oua batute spuma si cu putin piper macinat.
Se ia cu lingurita din amestec si se prajesc in ulei chiftelute mici, care se servesc fierbinti, cu garnitura de cartofi prajiti si salata de sezon.
Alte retete cu spanac
Clatite cu spanac
Pilaf cu spanac
Ciuperci cu spanac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii