Spanac italian

Se spala spanacul si se pune taiat fasii intr-o cratita cu doua linguri de unt, apa calda, sare si doua linguri de smantana. Se scade la foc mic si se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 1/2 creier de porc
  • 100g cascaval ras
  • 2 lg unt
  • 1 lg faina
  • 1 pahar smantana
  • 2 oua
  • sare
  • 1 ceasca cu ulei
  • piper

Mod de preparare

Se spala spanacul si se pune taiat fasii intr-o cratita cu doua linguri de unt, apa calda, sare si doua linguri de smantana.

Se scade la foc mic si se rade cascavalul deasupra. Se adauga creierul fiert un sfert de ora in apa cu sare se mai adauga sare si se zdrobeste totul cu furculita.

Pasta obtinuta se amesteca cu doua oua batute spuma si cu putin piper macinat.

Se ia cu lingurita din amestec si se prajesc in ulei chiftelute mici, care se servesc fierbinti
Alte retete cu spanac

Ciorba cu spanac

Spanac

Budinca cu spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci