Carotele se taie fasii lungi si se pun apoi la fiert in apa clocotita timp de 5 minute. Sparanghelul se taie in jumatati si se adauga capetele de la
Carotele se taie fasii lungi si se pun apoi la fiert in apa clocotita timp de 5 minute. Sparanghelul se taie in jumatati si se adauga capetele de la baza peste carote. Se adauga dupa un minut si varfurile. Se pune untul, sucul de lamaie si zaharul intr-o tigaie la incalzit. Se adauga peste ele legumele scurse si se tin pana se glazureaza.
Se serveste mancarea calda.
Alte retete:
Vinete la cuptor Varza rosie cu mere Zacusca cu fasole
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataFeijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...
Feijoada - tocana braziliana cu fasoleCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapte
Comentarii