Carotele se taie fasii lungi si se pun apoi la fiert in apa clocotita timp de 5 minute. Sparanghelul se taie in jumatati si se adauga capetele de la
Carotele se taie fasii lungi si se pun apoi la fiert in apa clocotita timp de 5 minute. Sparanghelul se taie in jumatati si se adauga capetele de la baza peste carote. Se adauga dupa un minut si varfurile. Se pune untul, sucul de lamaie si zaharul intr-o tigaie la incalzit. Se adauga peste ele legumele scurse si se tin pana se glazureaza.
Se serveste mancarea calda.
Alte retete:
Vinete la cuptor Varza rosie cu mere Zacusca cu fasole

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii