Se pune fasolea la fiert cu apa cit s-o acopere, iar dupa primul clocot apa se arunca. Se umple din nou oala cu apa rece. Se pune peste fasole pastar
Se pune fasolea la fiert cu apa cit s-o acopere, iar dupa primul clocot apa se arunca. Se umple din nou oala cu apa rece. Se pune peste fasole pastarnacul si jumatate de ceapa, se fierbe la foc potrivit pana bobul
de fasole se desface usor. Se trage oala de pe foc si fasolea se lasa sa se raceasca, apoi se trece prin sita sau se mixeaza impreuna cu pastarnacul. Pasta obtinuta se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se freaca
cu zeama de la jumatate de ceapa trecuta prin masina de tocat, cu doua linguri de smantana si cu uleiul turnat incet. Cand pasta s-a omogenizat se asaza pe un platou, se orneaza cu felii de gogosar asortate cu ulei
de masline. Se serveste imediat sau tinuta la rece cateva ore.
Alte retete simple recomandate
Ciulama de ciuperci
Iahnie de fasole
Ghiveci de legume
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseC'est très bon ! :D
Pancakes cu mascarpone si fructe de padurePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii