Sufleu de varza

Varza se curata, se taie in sferturi si se pune la fiert in apa clocotita cu putina sare. Se lasa la fiert 10 minute, dupa care se scurge si se taie s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 kg varza
  • 100 gr unt
  • 100 gr cascaval
  • 2-3 linguri de smantana
  • 50 gr faina
  • 60 gr pesmet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Varza se curata, se taie in sferturi si se pune la fiert in apa clocotita cu putina sare. Se lasa la fiert 10 minute, dupa care se scurge si se taie subtire. Separat, intr-un castron se freaca galbenusurile cu sare si unt. Se adauga faina, piperul, smantana, varza, cascavalul ras, iar la final albusurile batute spuma. Compozitia se toarna intr-o forma unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se netezeste si se presara cu pesmet, dupa care se introduce in cuptor pentru 25-30 de minute.
Se serveste dupa ce s-a racit.

Alte retete culinare:

Ciuperci umplute

Saratele

Placinta de dovleac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori