Pentru sufleu de vinete vinetele se fierb, se curata, se scurg si se toaca cu un satar de lemn. Ouale se spala; se separa galbenusurile de albusuri.
Pentru sufleu de vinete vinetele se fierb, se curata, se scurg si se toaca cu un satar de lemn. Ouale se spala; se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma. in 75 g unt sau margarina topita, se inabusa faina dizolvata in 70 ml lapte rece, amestecand continuu. Se adauga restul de lapte, sare si se fierbe cca 5 minute. in sosul obtinut se pun galbenusuri, vinete si se amesteca. Albusurile batute spuma se adauga in compozitie, amestecand usor. Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava unsa cu unt sau margarina si se introduce la cuptor la foc iute, pana se rumeneste.
Sufleul de vinete se serveste cald.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii