Amesteca galbenusurile cu unt, smantana, condimente si pune taieteii fierti in acest amestec. Adauga legumele, sunca si spuma de albusuri. Pune compoz
Amesteca galbenusurile cu unt, smantana, condimente si pune taieteii fierti in acest amestec. Adauga legumele, sunca si spuma de albusuri. Pune compozitia intr-un vas termorezistent uns cu unt si tapetat cu faina, presara cu pesmet, cascaval ras si coace preparatul pana se rumeneste.
Alte retete recomandate
Ciorba radauteana
Dovlecei umpluti

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii