Amesteca galbenusurile cu unt, smantana, condimente si pune taieteii fierti in acest amestec. Adauga legumele, sunca si spuma de albusuri. Pune compoz
Amesteca galbenusurile cu unt, smantana, condimente si pune taieteii fierti in acest amestec. Adauga legumele, sunca si spuma de albusuri. Pune compozitia intr-un vas termorezistent uns cu unt si tapetat cu faina, presara cu pesmet, cascaval ras si coace preparatul pana se rumeneste.
Alte retete recomandate
Ciorba radauteana
Dovlecei umpluti
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaBudinca de malai cu branza de vaci este o prajitura delicioasa si sanatoasa cu branza, potrivita pentru copii. Se prepara...
Budinca de malai cu branza de vaciTortul Dimplomat are avantajul de a fi o reteta de tort foarte versatila. Se prepara foarte usor si poate fi facut cu...
Tort Diplomat a la AdrianaSe bat ouale cu zaharul, pana can acesta se topeste de tot. Adaugam uleiul putin cate putin, iaurtul, sucul si coaja de...
Briose cu cacao• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacM-am inspirat de la Miha
Desert placinte cu nuca de cocos
Comentarii