Se pun taitei la fiert in apa cu sare. Varza se taie marunt cu robotul de bucatarie si se lasa putin cu sare. Dupa ce am scurs zeama lasata, calim va
Se pun taitei la fiert in apa cu sare.
Varza se taie marunt cu robotul de bucatarie si se lasa putin cu sare. Dupa ce am scurs zeama lasata, calim varza in ulei, invirtindu-se mereu sa nu se arda. Cand varza e gata calita, o rasturnam peste taiteii scursi de apa si amestecam.
Se presara cu piper negru proaspat macinat. Alte retete cu varza recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii