Pentru telina cu sos de smantana telina radacina se curata, se spala si se taie felii subtiri, care se introduc 10-15 minute in apa rece. Telina se inabusa in margarina.
Pentru telina cu sos de smantana telina radacina se curata, se spala si se taie felii subtiri, care se introduc 10-15 minute in apa rece. telina se inabusa in 70 g margarina cu 100 ml apa, se adauga sare, apa fiarta si se fierbe 10 minute. Faina se dizolva in 100 ml lapte, se inabusa in 50 g margarina si se amesteca continuu pentru a nu se forma aglomerari. Se adauga si restul de lapte, smantana si se continua fierberea. Sosul obtinut se strecoara si se toarna peste feliile de telina; totul se fierbe cca 10 minute.
Telina cu sos de smantana se serveste calda.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii