Pentru telina cu sos de smantana telina radacina se curata, se spala si se taie felii subtiri, care se introduc 10-15 minute in apa rece. Telina se inabusa in margarina.
Pentru telina cu sos de smantana telina radacina se curata, se spala si se taie felii subtiri, care se introduc 10-15 minute in apa rece. telina se inabusa in 70 g margarina cu 100 ml apa, se adauga sare, apa fiarta si se fierbe 10 minute. Faina se dizolva in 100 ml lapte, se inabusa in 50 g margarina si se amesteca continuu pentru a nu se forma aglomerari. Se adauga si restul de lapte, smantana si se continua fierberea. Sosul obtinut se strecoara si se toarna peste feliile de telina; totul se fierbe cca 10 minute.
Telina cu sos de smantana se serveste calda.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii