Alegem urzicile, le spalam in mai multe ape reci, se toaca marunt si se pun intr-o cratita emailata impreuna cu o ceasca de apa calda si trei linguri
Alegem urzicile, le spalam in mai multe ape reci, se toaca marunt si se pun intr-o cratita emailata impreuna cu o ceasca de apa calda si trei linguri de ulei. Se amesteca in cratita cu o, lingura de lemn, pentru ca urzicile sa se topeasca, adica sa nu ramina intregi. Se scad la foc mic
dupa.ce s-au inmuiat bine.
Se face un sos din putina faina si doua linguri de apa care se pune peste urzici ca sa le ingroase.
Se servesc calde sau reci, bine scazute, cu usturoi tocat adaugat la servit sau pus inainte cu cinci minute peste mincare si clocotit impreuna cu aceasta.

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii