Pentru varza alba asezata cu smantana varza se curata de cotoare si frunze depreciate, se spala, se opareste in apa cu sare, se stoarce, se raceste si se taie felii.
Pentru varza alba asezata cu smantana varza se curata de cotoare si frunze depreciate, se spala, se opareste in apa cu sare, se stoarce, se raceste si se taie felii de 1 cm. intr-un vas in care s-a topit untul se aseaza in straturi feliile de varza, adaugandu-se sare si piper. Peste varza se toarna supa de oase si se mai fierbe 5 minute. La sfarsitul fierberii, se adauga smantana.
Varza alba asezata cu smantana se serveste cald.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii