Pentru vinete Bruschetta se incinge cuptorul, se projeste painea pana ce devine crocanta. Se fraca fiecare felie pe o parte cu usturoiul.
Pentru vinete Bruschetta se incinge cuptorul, se projeste painea pana ce devine crocanta. Se fraca fiecare felie pe o parte cu usturoiul. Se stropeste painea cu 1 lingura de ulei. Se taie usturoiul felii. Se incing 8 linguri ulei, se adauga vinetele si usturoiul si se prajesc 8-10 minute, amestecand din cand in cand. Daca este nevoie se mai adauga ulei. Se impart venetele pe feliile de paine, asezand deasupra feliile de Mozarella. Se pun rosiile deasupra, se asezoneaza. Se frig in cuptor 5-7 minute, pana ce se topeste branza. Se picura deasupra uleiul ramas.
Se orneaza cu frunze de patrunjel si se servesc imediat.
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacCiorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...
Ciorba de fasole in bol de paineEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiDeliciu!
Galete umplute cu crema de ciocolata alba cu cocosO supa satioasa de dovleac e reteta perfecta pentru ultima zi de septembrie!
Supa crema de dovleacIn timpul saptamanii cand nu avem foarte mult timp liber pentru gatit, putem apela la preparate rapide chiar daca folosim si...
Mancare de fasole boabe cu suncaDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii