Presaram vinetele cu sare si lasam 30 minute. Intr-un ibric punem la fiert apa, uleiul si paprika. Dam intr-un clocot si lasam alte 5 minte la foc mi
Presaram vinetele cu sare si lasam 30 minute. Intr-un ibric punem la fiert apa, uleiul si paprika. Dam intr-un clocot si lasam alte 5 minte la foc mic mic punem amestecul obtinul intr-un castron si-l lasam sa se separe. aruncam sedimentele depuse.
Spalam feliile de vinete
indepartam excesul de apa. Ungem fiecare parte a vinetelor cu amestecul de paprika si dam la cuptor incins la 190C / 375F timp de 15 - 20 minute.
Se servesc stropite cu suc de lamaie.
Reteta Vinete coapte a fost propusa de Rroxana. pe forum culinar.ro
Alte retete cu vinete gasiti aici:
Vinete cu chiftelute (piftelute),
Musaca de vinete cu carne de pui ,
Vinete umplute cu carne

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii