Taiem vinetele cuburi. Le punem intr-o strecuratoare, presaram sare si le lasam 30 de minute pana se scurg de apa. Le stergem si punem si putina fai
Taiem vinetele cuburi.
Le punem intr-o strecuratoare, presaram sare si le lasam 30 de minute pana se scurg de apa.
Le stergem si punem si putina faina peste ele.
Tocam marunt ceapa, usutroiul si ardeiul.
Le calim si apoi adaugam vinetele si le lasam pana se rumenesc. Adaugam curry si frunzele de spanac .
Saram si piperam apoi amestecam bine.
Lasam pe foc 10 min.
Se poate servi cu parmezan.
Alte retete
Ciuperci umplute
Spanac
Ciorba de loboda

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii