Taie vinetele in patru, pe lungime, si se fierb. Se strecoara si se lasa pe o placa de lemn sa se scurga. Intre timp, se caleste in putin ulei incin
Taie vinetele in patru, pe lungime, si se fierb.
Se strecoara si se lasa pe o placa de lemn sa se scurga.
Intre timp, se caleste in putin ulei incins ceapa, tocata marunt, si se adauga rosiile, taiate cubulete.
Se incorporeaza faina si se adauga putina sare si piper.
Se adauga 2 linguri de ulei, se dilueaza cu putina apa si se lasa sa fiarba, acoperit, circa 30 de minute.
Separat, se calesc legumele in putin ulei: morcovii, patrunjelul, telina, ardeiul, toate taiate felii subtiri.
Se da vasul deoparte si se adauga mararul.
Se umplu vinetele cu acest amestec si se toarna deasupra sosul.
Se serveste rece.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Salata de vinete cu maioneza
Vinete umplute cu carne
Vinete coapte
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii