Taie vinetele in patru, pe lungime, si se fierb. Se strecoara si se lasa pe o placa de lemn sa se scurga. Intre timp, se caleste in putin ulei incin
Taie vinetele in patru, pe lungime, si se fierb.
Se strecoara si se lasa pe o placa de lemn sa se scurga.
Intre timp, se caleste in putin ulei incins ceapa, tocata marunt, si se adauga rosiile, taiate cubulete.
Se incorporeaza faina si se adauga putina sare si piper.
Se adauga 2 linguri de ulei, se dilueaza cu putina apa si se lasa sa fiarba, acoperit, circa 30 de minute.
Separat, se calesc legumele in putin ulei: morcovii, patrunjelul, telina, ardeiul, toate taiate felii subtiri.
Se da vasul deoparte si se adauga mararul.
Se umplu vinetele cu acest amestec si se toarna deasupra sosul.
Se serveste rece.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Salata de vinete cu maioneza
Vinete umplute cu carne
Vinete coapte
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii